Anbefalinger

“Et vildt spændende foredrag”

"Najiba fortæller levende og nærværende, og hun ved hvad hun taler om, når hun formidler sit foredrag om Afghanistan."

Flemming Falkenberg Hansen

“Stærk fortælling”

"Sikke en dejlig aften, vi havde med Najiba Akbari. Emnet var alvorligt; men med varme og nænsomhed tog hun alle deltagere om hjertet i sin beskrivelse af den aktuelle situation i Afghanistan. Verden blev meget større og nærværende i mødet med Najibas engagerende fortælling. Hun serverede ingen færdige løsninger eller svar, men med sin personlighed og stærke fortælling gav hun forståelse for, hvordan det er at leve mellem to kulturer,- både i Afghanistan og i Danmark. Derudover formidlede Najiba også en dyb respekt for både sin egen families kamp for at give tilbage til det danske samfund og for alle, der må flygte til et andet land og bygge et nyt liv op. "

Karin Kristensen, sognepræst i Nørresundby

“Fantastisk foredrag!”

"Najiba fortalte om sin tidlige barndom og om sin ankomst til Ry for 17 år siden. Desuden havde hun en virkelig interessant skildring af sine oplevelser på sin rejse tilbage til Afghanistan i 2019. Især den sidste del var meget spændende og tankevækkende. "

Alma Schack Andersen

Tel.

Tlf: +45 51 14 07 02


Forretninger med tæt kundekontakt (liberale serviceerhverv) kan fx være frisører.

Samtlige tiltag gælder til og med 28. februar 2021. Der gælder blandt andet forsamlingsforbud på fem personer, afstandsanbefaling på 2 meter samt påbud om mundbind eller visir mv. Derudover er der fortsat restriktioner og tiltag vedrørende blandt andet lukning af serveringssteder og detailhandel samt hjemsendelse af studerende og skoleelever mv.

Det betyder, at visse liberale serviceerhverv skal holde lukket for offentligheden. Det gælder tatovør-, piercing-, spa-, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker, frisører og øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder samt solarier og køreskoler.

Kilde: coronasmitte.dk