Der er 5000 km mellem Afghanistan og Danmark

Mød Afghanistan indefra

→ Med afsæt i mine rejser tilbage til Afghanistan i sommeren 2019 og 2021 beretter jeg om de aktuelle forhold i Afghanistan, og hvordan afghanerne har klaret sig under og efter Vestens krig i Afghanistan efter terrorangrebene på USA den 11. september 2001. Dette indsigtsfulde og autentiske foredrag tager jer med på en rejse fra Afghanistans hovedstad Kabul, til Khost og til Kandahar.

Foredraget kan efter jeres ønske, sætte fokus på:

  • Hvordan er Afghanistan før, under og efter Taliban?
  • Frivillighed i Afghanistan
Tel.

Tlf: +45 51 14 07 02


Forretninger med tæt kundekontakt (liberale serviceerhverv) kan fx være frisører.

Samtlige tiltag gælder til og med 28. februar 2021. Der gælder blandt andet forsamlingsforbud på fem personer, afstandsanbefaling på 2 meter samt påbud om mundbind eller visir mv. Derudover er der fortsat restriktioner og tiltag vedrørende blandt andet lukning af serveringssteder og detailhandel samt hjemsendelse af studerende og skoleelever mv.

Det betyder, at visse liberale serviceerhverv skal holde lukket for offentligheden. Det gælder tatovør-, piercing-, spa-, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker, frisører og øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder samt solarier og køreskoler.

Kilde: coronasmitte.dk