Book foredrag

Afghanistan indefra

tager afsæt i min rejse tilbage til Afghanistan i sommeren 2019 og i sommeren 2021, hvor jeg beretter om de aktuelle forhold i Afghanistan, og hvordan afghanerne har klaret sig under og efter Vestens krig i Afghanistan efter terrorangrebene på USA den 11. september 2021. Dette indsigtsfulde og autentiske foredrag tager jer med på en rejse fra Afghanistans hovedstad Kabul, Khost og Kandahar og tilbage til Danmark.

Book foredrag

Håb og handling

handler om at arbejde med genopbygningsprojekter i Afghanistan. Jeg deler mine erfaringer fra mit arbejde i et krigshærget land og fortæller om hvordan man hiver verdensmålene på personniveau.

Book foredrag

Grænseland

handler om integration og skildrer problemstillinger som du, din nabo eller kollega også oplever. Vi taler bare ikke om det. Højt nok.

Book foredrag

Skræddersyet Foredrag

Kontakt mig for at drøfte et skræddersyet foredrag til netop dit arrangement. Foredraget kan eksempelvis handle om:

  • Kulturforståelse og misforståelse. Oplagt til skoler, gymnasier og firmaer, der arbejder multikulturelt.
  • Kvinder i Mellemøsten og Centralasien – med tråde til Danmark.
Tel.

Tlf: +45 51 14 07 02


Forretninger med tæt kundekontakt (liberale serviceerhverv) kan fx være frisører.

Samtlige tiltag gælder til og med 28. februar 2021. Der gælder blandt andet forsamlingsforbud på fem personer, afstandsanbefaling på 2 meter samt påbud om mundbind eller visir mv. Derudover er der fortsat restriktioner og tiltag vedrørende blandt andet lukning af serveringssteder og detailhandel samt hjemsendelse af studerende og skoleelever mv.

Det betyder, at visse liberale serviceerhverv skal holde lukket for offentligheden. Det gælder tatovør-, piercing-, spa-, kropspleje-, skønheds- og massageklinikker, frisører og øvrige lokaler, hvor der leveres tjenesteydelser, som efter deres karakter indebærer tæt fysisk kontakt til kunder samt solarier og køreskoler.

Kilde: coronasmitte.dk